Actualitat blaugrana

Messi marxa a l'Argentina per recuperar-se de la lesió, mentre que Deco és baixa contra l'Almeria

Leo Messi ha marxat cap a l'Argentina per començar la recuperació del trencament fibril·lar al seu país. Els metges i fisioterapeutes de la Federació Argentina dirigiran aquesta part de la rehabilitació. En principi tornarà a Barcelona, d'aquí a tres setmanes i, un cop aquí, li faltaran encara quinze dies per poder tornar als terrenys de joc. D'altra banda, Deco és baixa contra l'Almeria per una contractura al bessó esquerre, mentre que Ronaldinho i Giovani són dubte.

Actualitzat

Deco s'ha unit a les nombroses baixes de l'equip de Rijkaard. L'internacional portuguès, amb una contractura al bessó esquerre, no podrà jugar al camp de l'Almeria, mentre que Ronaldinho i Giovani tampoc s'han entrenat i són dubte per al partit.

La setmana passada Rijkaard va veure com queien Messi, primer, contra el Celtic, i després, Touré Yaya, contra el Vila-real. Tots dos s'afegien a Márquez, de baixa des de fa tres setmanes. Des d'aquest dijous, Rijkaard té més maldecaps. L'holandès ha rebut aquest matí una altra mala notícia: Deco està descartat per jugar diumenge contra l'Almeria. El portuguès no va jugar contra el Vila-real perquè va notar molèsties al bessó durant l'escalfament. Les molèsties encara no han desaparegut.

Més problemes per a Rijkaard. Ni Ronaldinho ni Giovani s'han entrenat. El brasiler, per culpa d'unes molèsties a l'adductor. El mexicà, perquè li fa mal el turmell. Ara mateix, ningú garanteix que puguin jugar aquest cap de setmana. Sis possibles baixes per lesió i, a totes, s'hi ha d'afegir el cas d'Henry. No està lesionat, però el seu rendiment està lluny del que se n'espera. Rijkaard treballa per recuperar-lo anímicament.

Entre tanta depressió, una bona notícia per al tècnic. Valdés, que ha quedat estabornit en l'entrenament després d'un cop al cap, s'ha pogut recuperar. Per sort, només ha estat un ensurt. Una altra bona notícia a Can Barça és que Oleguer ha rebut l'alta mèdica.

Seixanta carnets retirats per la revenda

El club ha confirmat que ha retirat seixanda carnets i abonaments per la revenda d'entrades en el partit contra el Celtic. La Comissió de Disciplina estudiarà tots els casos a final de mes.

Nova residència per a la Ciutat Esportiva

El club blaugrana ha sol·licitat una llicència d'obres per construir una residència de jugadors a la Ciutat Esportiva "Joan Gamper". En principi, està previst que l'edifici substitueixi la Masia i tindrà cinc plantes, una superfície de 6.000 metres quadrats i entrarà en funcionament l'any que ve.

El Boca Juniors podria disputar el Gamper

El Barça està negociant amb el Boca Juniors per disputar la pròxima edició del Trofeu Joan Gamper com a club convicat. Aquesta, però, no és l'única opció en què es treballa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut