Barça

Messi i Puyol entren a la convocatòria per al partit contra el Ceuta, juntament amb cinc jugadors del filial

El Barça rep avui el Ceuta al Camp Nou, en partit corresponent a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, sense cinc titulars habituals. No hi seran ni Alves, ni Iniesta, ni Villa, ni Busquets, ni Xavi, a qui Guardiola ha donat descans. Puyol i Messi, tot i que ahir tampoc es van entrenar, sí que han entrat a la llista de convocats per al partit d'aquest vespre, que TV3 oferirà en directe. Gerard Piqué, que tenia tots els números per jugar contra el Ceuta, ja que es perdrà el proper partit de Lliga contra el Vila-real, tampoc forma part de la convocatòria, ja que té unes molèsties a la cama, i ahir va estar fent feina al gimnàs, juntament amb Víctor Valdés.

Actualitzat
Ahir es van entrenar un total de setze jugadors, deu del primer equip i sis del filial. Un d'ells, Jeffren Suárez, es va exercitar al marge amb un recuperador. El grup de sis joves del filial el formaven Jordi Masip, Marc Bartra, Thiago Alcántara, Sergi Roberto, Dos Santos i Nolito. És a dir, els mateixos que van intervenir dilluns amb només un canvi a la porteria, ja que llavors es va entrenar Rubén Miño i avui ho ha fet Masip.

Com estava previst, set homes van disposar de descans: Dani Alves, Carles Puyol, Sergio Busquets, Xavi Hernández, Andrés Iniesta, David Villa i Leo Messi. Tampoc van saltar a la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper Víctor Valdés i Gerard Piqué, que es van quedar al gimnàs fent treball específic.

La llista de convocats la formen: Valdés, Pinto, Puyol, Adriano, Milito, Pedro, Maxwell, Abidal, Thiago, Bojan, Messi, Mascherano, Keita, Bartra, Nolito, Dos Santos i Sergi Roberto.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut