Les dues gran estrelles del partit amb l'àrbitre. (Foto: Reuters)

Messi i Neymar es troben cara a cara en un amistós al Perú i no deceben, especialment el brasiler

L'equip anomenat Amics de Messi ha derrotat un combinat de jugadors de la resta del món, liderat per Neymar, per 8 a 5. L'amistós s'ha jugat a Lima, al Perú, i les gran estrelles han estat precisament els dos cracs. Neymar ha tornat a deixar bocabadat tothom en marcar el millor gol de la nit, des del mig del camp. Tant Messi com el brasiler n'han fet dos.

Leo Messi i Neymar han fet gaudir amb el seu talent milers de peruans que han omplert l'Estadi Nacional de Lima per presenciar el partit amistós benèfic "Duel de gegants". L'equip anomenat Amics de Messi ha derrotat un combinat de jugadors de la resta del món, liderat per Neymar, per 8 a 5. Les dues gran estrelles del partit han estat els capitans, amb el 10 a l'esquena, els dos cracs del Barça.

En la primera part, els Amics de Messi han estat molt superiors. Tot i que el partit s'ha jugat a ritme d'amistós, ha permès als aficionats peruans apreciar el joc hàbil i precís de Messi, que ha estrenat el marcador als 11 minuts de joc. Al cap de dos minuts ha estat Alves, a centrada d'Abidal, el que ha fet el 2 a 0. Osvaldo ha fet el tercer al minut 24. Poc abans del descans, en el minut 37, Messi ha marcat el seu segon i últim gol de la nit: era el 3-0. Dos minuts després, un Neymar gairebé desaparegut en la primera part ha fallat un penal que ha aturat el porter Muslera. I Pablo Aimar ha tancat la golejada del primer temps, al 41.

Al descans, 5 a 0 per als Amics de Messi. Els de Neymar han reaccionat i en la segona part han fet cinc gols. Al minut 49, ha marcat Gastón Ramírez, encara que Ezequiel Lavezzi ha tornat a augmentar per als Amics de Messi, al 51.

Neymar no s'ha volgut quedar enrere i al minut 54 s'ha apoderat de la pilota per anotar el segon de l'equip vermell, que ha golejat novament al minut següent en acció de Florent Malouda. Els de Messi han replicat al 61, amb una altra anotació de Diego Buonanotte, i quatre minuts després Lavezzi ha aconseguit el segon del seu compte, però als 67 Dani Alves ha tornat a anotar, de penal, per a la Resta del Món.

I al minut 74 ha arribat el millor gol del partit, obra del millor jugador de la Copa Confederacions. Neymar ha fet una rematada des de quaranta metres que ha deixat sense cap opció el porter uruguaià Fernando Muslera.

El partit ha entrat en uns últims minuts de tocs de luxe i mostres d'habilitat molt aplaudides pel públic, liderades per un Neymar que s'ha acabat apoderant de l'espectacle i el favor dels aficionats, ja que Messi havia abandonat el camp de joc, als 66 minuts.