Messi celebra un dels seus gols davant el Betis (Foto: EFE)
Barça

Messi ha llançat els 5 penals a favor del Barça en les 3 últimes jornades de Lliga

Amb els dos penals que Prieto Iglesias ha xiulat contra el Betis, el Barça ha xutat 5 vegades des dels onze metres en les últimes 3 jornades de Lliga. Tots els ha transformat en gol Leo Messi. El segon d'aquest dissabte, però, ho ha fet a la segona després que Adán ha aturat el seu xut. S'ha trencat així la ratxa de 20 penals consecutius marcats per l'argentí.

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha vist com l'àrbitre Prieto Iglesias li xiulava dos penals a favor seu en el partit d'aquest dissabte contra el Betis. Han estat l'origen dels dos gols de Leo Messi davant el cuer de la Lliga. En les últimes tres jornades, els blaugrana han xutat cinc vegades des dels onze metres. I sempre ho ha fet el davanter argentí, que amb el seu primer gol davant l'equip andalús ha arribat a les 350 dianes vestint la samarreta del Barça.

En el derbi al camp de l'Espanyol (0-1), Clos Gómez va castigar amb penal unes mans de Javi López dins l'àrea. I en el clàssic al Bernabéu, que l'equip de Gerardo Martino va guanyar per 3 a 4, Undiano Mallenco va xiular tres penes màximes, una favorable als locals i dues als visitants (caiguda de Neymar perseguit per Sergio Ramos i traveta de Xabi Alonso sobre Iniesta). En les 32 jornades de Lliga que s'han disputat, el F. C. Barcelona ha estat beneficiat amb 11 penals i castigat amb 3.

Leo Messi ha tallat una ratxa d'efectivitat en el segon penal d'aquest dissabte contra el Betis. El davanter n'havia transformat 20 de consecutius, i estava a només 5 del rècord de Ronald Koeman, que en va marcar 25 (Kubala i Marañón van arribar als 23, mentre que Cristiano Ronaldo en suma 22). Però en aquest segon llançament Adán ha aturat el seu xut. Tot i que Messi ha rematat i la pilota ha acabat entrant, el seu gol ja no ha estat de penal. El percentatge d'encert del blaugrana des dels onze metres és del 94%.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut