Futbol

Messi es retira abans de l'entrenament amb la seva selecció per molèsties al bessó

Alerta a Can Barça. El davanter estrella, Leo Messi, s'ha hagut de retirar abans que s'acabés l'últim entrenament de la selecció argentina. El blaugrana té molèsties al bessó de la cama esquerra, però els serveis mèdics de l'"albiceleste" descarten cap lesió important i asseguren que ho han fet per precaució. El seleccionador Alfio Basile, que no manté cap diàleg amb la premsa, va dirigir el primer entrenament amb pilota des que l'equip va començar a entrenar-se dilluns i, malgrat l'ensurt, té intenció de fer-lo jugar contra l'Uruguai.

Actualitzat

Aquest ha estat el primer avís que té el jugador en una temporada en què fins ara havia oblidat el fantasma de les lesions. El seleccionador argentí Alfio Basile té intenció de fer jugar Messi el partit contra l'Uruguai de dissabte, un matx que es preveu dur i de desgast. Al Barça, que avui ha vist com Pedro ha tornat lesionat de la sub-21 i estarà un mes de baixa, tothom creua els dits.

Com ha anat?

Messi formava, al costat d'Agüero i Tévez, la davantera en el primer assaig del possible equip titular de l'Argentina de cara al transcendental compromís de dissabte contra l'Uruguai. Abans d'acabar el partidet de mitja hora, el crac blaugrana va rebre un cop al bessó de la cama esquerra, la seva cama bona. Per un moment van saltar les alarmes i de seguida es va retirar de l'entrenament.

Tot i que en principi no sembla res greu, tractant-se de Messi, amb el seu historial de lesions musculars i la sobrecàrrega de partits que acumula en els últims mesos, qualsevol precaució és poca.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut