Mundia

Messi debuta a Maracanà amb gol i victòria davant Bòsnia i Hercegovina (2-1)

L'Argentina guanya Bòsnia i Hercegovina a Maracanà (2-1) i suma els tres primers punts del Mundial. L'"albiceleste" no ha brillat en el primer temps, tot i avançar-se en el marcador amb un gol en pròpia porteria de Kolasinac als tres minuts de partit. A la segona, Messi ha ampliat l'avantatge, però Ibisevic ha retallat distàncies.

L'Argentina guanya Bòsnia a Maracanà (2-1) i suma els tres primers punts del Mundial. L'"albiceleste" no ha brillat en el primer temps, tot i avançar-se en el marcador amb un gol en pròpia porteria de Kolasinac als tres minuts de partit. A la segona, Messi ha ampliat l'avantatge, però Ibisevic ha retallat distàncies.

Messi ha debutat a Maracanà amb l'Argentina davant la selecció de Bòsnia i Hercegovina, que ha debutat en la fase final d'un campionat del món. Tot i que el conjunt de Sabella no ha brillat, ha trobat el gol en només tres minuts. Messi, a partir d'una falta lateral, ha penjat la pilota dins l'àrea i Kolasinac, intentant allunyar la pilota, ha marcat en pròpia porteria. A partir d'aquí, l'actuació de l'"albiceleste" ha estat força discreta. Bòsnia i Hercegovina ha estabilitzat el joc i a l'Argentina li ha costat molt treure la pilota. Lulic ha fet lluir el porter Romero just abans del descans, en allunyar una rematada de cap a la sortida d'un córner.

A la segona, l'Argentina ha recuperat el seu sistema amb una defensa de quatre. Tot i que, "a priori", Bòsnia i Hercegovina  no sortia com a favorita, ha plantat cara als argentins en certes fases del partit. Messi, al minut 58, ha estat a punt d'anotar el segon, però se li ha escapat una bona passada de Di María. I a partir d'aquí, una altra jugada combinada entre Messi, el Kun Agüero i Higuaín ha portat el perill a l'àrea del conjunt bosnià. Minuts després, Messi s'ha tret de la butxaca una genialitat per anotar el segon gol per a l'Argentina. Els homes de Sabella han trobat com traçar el camí cap a la porteria rival i han donat avisos d'estar buscant el tercer gol. Aquest, però, ha arribat per a Bòsnia i Hercegovina. Ibisevic s'ha convertit en el primer que marca un gol per a la jove selecció balcànica en aquesta competició i ho ha fet en aprofitar una passada en profunditat de Lulic, amb sotana inclosa a Romero.

Al tram final, tots dos equips han arribat amb les forces minvades, però ha estat l'Argentina la que ha sumat els tres primers punts del Mundial.