Actualitat blaugrana

Messi centra tots els elogis i Puyol torna als entrenaments després de la seva lesió

Leo Messi ha tornat a temps per portar aire fresc al Barça. L'argentí va ser l'home decisiu en el debut en la Lliga de Campions i la victòria contra l'Olympique de Lió ha servit per tranquil·litzar una mica els nervis de l'afició. En l'entrenament d'aquest matí, la nota positiva ha estat la reaparició de Carles Puyol, que fa tres mesos es va trencar el lligament lateral extern del genoll dret. Puyol és baixa segura per dissabte contra el Sevilla i pràcticament també contra el Saragossa dimecres vinent, però la setmana vinent rebrà l'alta mèdica.

Actualitzat

Leo Messi s'ha convertit en el crac indiscutible del Barça, en detriment de Ronaldinho, que va ser substituït per tercer partit consecutiu. El davanter argentí, que va tornar a marcar la diferència davant l'Olympique de Lió quan la grada del Camp Nou començava a impacientar-se, ha sortit aquest dijous en defensa del brasiler. L'encert en els nous fitxatges és l'altra conclusió optimista de la nit. Abidal, Milito i Touré han donat la consistència que li faltava a l'equip al darrere i Thiery Henry, per fi, va fer un gol.

El crac modest

Messi, que ahir es va endur una gran ovació quan Rijkaard el va canviar a tres minuts del final, era avui l'objectiu de les càmeres i de les felicitacions dels seus companys. Treu rellevància a tot el que fa. Per ell, té el mateix mèrit firmar un autògraf que ser el millor del partit. Però a ningú se li escapa que la seva presència és fonamental per desequilibrar partits i per començar a remuntar el vol aquesta temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut