Futbol

Messi assegura que vol seguir gaudint al Barça després de firmar la renovació fins al 2018

Leo Messi serà blaugrana fins al 2018, com a mínim. L'argentí ha firmat aquest dijous la renovació amb el Barça fins al 30 de juny del 2018 i ha assegurat que vol seguir disfrutant del futbol al club blaugrana. "No sé com estaré amb 31 anys. Penso en el dia a dia i a seguir disfrutant jugant a futbol al Barça", ha reconegut.

Actualitzat
Leo Messi serà blaugrana fins al 2018, com a mínim. L'argentí ha firmat aquest dijous la renovació amb el Barça fins al 30 de juny del 2018. El contracte que tenia fins ara acabava el juny del 2016 i, per tant, l'ha allargat dues temporades més. Serà tota una vida de blaugrana, perquè Messi va arribar a les categories inferiors del club amb 13 anys i als 16 ja va debutar amb el primer equip.

La firma de l'ampliació de contracte ha tingut lloc a les oficines del Barça amb la presència del jugador, el president Sandro Rosell, el vicepresident de l'Àrea Esportiva, Josep Maria Bartomeu, i el director de l'Àrea Esportiva de Futbol, Andoni Zubizarreta.

La renovació del crac argentí ja l'havia anunciat el Barça, el mes de desembre, juntament amb les de Puyol i Xavi. Els dos catalans van firmar-la aquest mes de gener passat i només faltava la renovació del deu blaugrana, que des d'aquest dijous ja és un fet.

"Vull seguir disfrutant al Barça"

Després de la signatura oficial acompanyat pel president Sandro Rosell, el jugador argentí s'ha mostrat content per haver renovat amb el Barça. "Sóc molt feliç a Barcelona, sempre ho he dit. És un gran dia", ha dit Messi en declaracions als mitjans oficials del club blaugrana. El davanter vol seguir disfrutant del futbol al Barça els pròxims anys. "No sé com estaré amb 31 anys. Penso en el dia a dia i a seguir dsifrutant jugant a futbol al Barça".

El que té clar, en tot cas, és que a Europa només jugarà al club barcelonista. "Ja vaig dir anteriorment que a nivell europeu m'agradaria acabar la meva carrera al Barça. No em plantejo jugar en cap altre equip del continent. Això sí, no descarto acabar la meva carrera esportiva a l'Argentina", ha admès.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut