Messi i Ronaldinho han passat uns dies junts a l'Argentina. (Foto: EFE)
Actualitat blaugrana

Messi aposta per la continuïtat de Ronaldinho, mentre el Barça espera ofertes

Leo Messi és dels que vol que Ronaldinho es quedi al Barça, però el club és conscient que cada dia que passa el preu del brasiler baixa una mica més i que bona part de l'afició l'ha sentenciat. De moment, no ha arribat cap oferta, però el seu germà i representant s'està veient aquest dies amb representants del Milan. A tot això, Ronaldinho està citat aquest dissabte a les sis de la tarda per reprendre els entrenaments. L'any passat, ell, Deco i Márquez hi van arribar tard.

Actualitzat

Ronaldinho passa aquests dies a l'Argentina. El brasiler reparteix somriures i salutacions a dojo. El tràngol del clàssic i el debat sobre el seu futur no semblen afectar-lo. Ahir, el brasiler es va tornar a vestir de curt. Va participar, juntament amb Leo Messi, en un partit benèfic a la província de San Luis. Després del partit, Messi es va mostrar absolutament convençut que el seu company es quedarà al Barça.

Contactes amb el Milan

L'entorn de Ronaldinho aprofita les curtes vacances d'aquests dies per tenir un contacte amb emissaris del Milan. Casualitat o no, Adriano Galliani, home de confiança de Silvio Berlusconi, és aquests dies al Brasil. L'interès del Milan per aconseguir els serveis de Ronaldinho fa temps que no és cap secret. El club italià no ha amagat mai la seva debilitat pel de Porto Alegre. De fet, tant el Milan com el Chelsea de Roman Abramovitx estan seguint amb molta atenció els últims esdeveniments a Barcelona.

La crisi de joc de Ronaldinho, el desencant d'una bona part de l'afició, una certa falta de sintonia amb Rijkaard i, fins i tot, el fet d'haver tastat la banqueta; tot plegat n'ha fet abaixar el preu de mercat. Malgrat tot, és difícil que el club de Berlusconi aprofiti el mercat d'hivern i repeteixi l'"operació Ronaldo", d'ara fa un any. Sembla que estan més interessats a esperar-se fins a final de temporada per saber el preu real del traspàs del brasiler.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut