Barça

Messi, Alves i Valdés ja treballen amb el grup per preparar el debut a la Lliga contra el Llevant

El Barça ha fet aquest divendres a la tarda una sessió preparatòria de cara al debut a la Lliga al Camp Nou, contra el Llevant. Messi, Alves i Valdés han treballat amb el grup i els jugadors del B Bañuz, Costa, Ayala, Quintillà i Miguel Ángel han treballat sota les ordres de Gerardo Martino. Pedro, amb l'alta mèdica també està a disposició del tècnic argentí. L'única baixa per a l'estrena a la Lliga és la de Carles Puyol, que encara s'està recuperant d'una lesió al genoll.

Actualitzat
El Barça ha fet aquest divendres a la tarda una sessió preparatòria de cares al debut a la Lliga al Camp Nou contra el Llevant. Messi, Alves i Valdés han treballat amb el grup i els jugadors del B, Bañuz, Costa, Ayala, Quintillà i Miguel Ángel han treballat sota les ordres del Tata Martino. Pedro, amb l'alta mèdica també està a disposició del tècnic argentí. L'única baixa per a l'estrena a la Lliga és la de Carles Puyol, que encara s'està recuperant d'una lesió al genoll.

Abans de l'entrenament els blaugranes han rebut una xerrada per part del col·legiat Álvarez Izquierdo en què ha explicat les novetats arbitrals de cara a la nova temporada. Després, amb Messi, Alves i Valdés amb la resta de grup, Tata Martino ha realitzat la sessió preparatòria pel debut a la Lliga a casa. A dos dies pel debut a la Lliga contra el Llevant, el tècnic blaugrana ha continuat amb la preparació física dels seus homes. L'equip s'ha entrenat a porta tancada en una sessió en què hi han participat un Leo Messi que evoluciona favorablement de la sobrecàrrega al quàdriceps de la cama esquerra  i Valdés i Alves, que dijous es van exercitar al marge. El lateral brasiler tenia una contusió al turmell dret mentre que Valdés va fer treball específic de recuperació després de l'amistós amb Espanya.

Pedro, que ha rebut l'alta mèdica aquest divendres a la tarda, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació després de l'entrenament. El jugador blaugrana ha completat l'entrenament amb la resta d'equip i espera estar "al 100% pel partit amb el Llevant". Ha destacat que l'equip arriba amb bona forma per afrontar els cinc partits que els esperen en només quinze dies i per això, Pedro reconeix que "seria bo començar guanyant un títol". Sobre l'arribada de Neymar, Pedro està encantat i referent a la competència assegura que "cada any n'hi ha" i que serà el míster qui "decidirà qui juga". "Neymar aportarà desequilibri i gol. Són les seves principals armes, té molt gol. És molt perillós i amb Messi segur que s'entendran, ho veig en els entrenaments. Ens donaran alegries" ha sentenciat.

"L'equip està en bon estat de forma" ha deixat clar el jugador davant les preguntes de l'inici atapeït que tindrà el Barça entre la Lliga i la Supercopa.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut