Jocs Olímpics

Messi agraeix el detall del Barça i obre el camí del triomf a l'Argentina sobre la Costa d'Ivori (2-1)

Leo Messi ha celebrat que el Barça li ha concedit el permís per disputar els Jocs de Pequín de la millor manera possible. El crac argentí ha fet el primer gol del partit i ha col·laborat decisivament en el triomf de l'Argentina sobre la Costa d'Ivori per 2-1. Messi ha avançat l'"albiceleste" en el minut 43, però Sekou Cissé ha anivellat el marcador en el 53. Els de Sergio Batista ja pensaven que s'haurien de conformar amb l'empat en el seu debut al torneig olímpic, però han aconseguit la victòria final gràcies a una diana del sevillista Lautaro Acosta en el minut 86.

En l'altre partit del grup A, el dels argentins, Austràlia i Sèrbia han empatat 1-1. El perico Lola Smiljanic ha jugat els 90 minuts.

El Brasil de Ronaldinho també ha debutat amb un triomf en superar Bèlgica per 1-0 amb gol d'Hernanes. De la resta de la jornada en el torneig olímpic de futbol destaquen la victòria d'Itàlia sobre Hondures per 3-0 i l'empat sense gols entre Holanda i Nigèria.

Messi dóna les gràcies al Barça

L'argentí, que ha acabat el partit "molt cansat" per la calor i per la dificultat del joc, ha volgut donar les gràcies al Barcelona, i especialment al seu tècnic, Pep Guardiola, per haver-li deixat complir el seu somni olímpic (tot i les condicions) i optar a renovar l'or albiceleste d'Atenes 2004 amb els seus companys. El davanter de Rosario ha dit que estava molt content d'haver pogut jugar, perquè després de tot el que havia passat trobava a faltar el terreny de joc. "El primer partit d'un torneig sempre és molt important, i l'Argentina ha començat molt bé", ha assegurat Messi. En les seves breus declaracions, La Pulga també ha dit alegrar-se de saber que Ronaldinho ha fet un bon partit amb el Brasil.