Més pluges cap a la tarda i vespre

Diumenge ha estat el dia més plujós de l'any en algunes poblacions del país. Les precipitacions han superat els 100 mm al litoral i prelitoral nord; en destaquen els 161 mm de Campllong. Avui el temps millora, amb cel variable durant la major part del dia. Les pluges tornaran a arribar de cara a la tarda i al vespre.

Néstor GómezActualitzat

La línia d'inestabilitat de les grans pluges de diumenge ha marxat cap al golf de Lleó, deixant registres superiors als 60 mm a les comarques de Tarragona, als 100 a les de Barcelona i als 130 mm a punts de les comarques de Girona, on destaca Campllong amb 161 mm.

Matí de cel variable i amb boires. Després de la tempesta, arriba la calma; el matí serà variable, amb grans estones de sol. També, la gran humitat aportada per les pluges i les temperatures elevades del matí permetrà l'aparició de nombrosos bancs de boira a tot l'interior. El temps es mantindrà variable fins a la tarda. Després, es reactivaran algunes pluges, menys intenses, cap a l'est, sobretot a les comarques de Girona i les del litoral nord.

Ambient suau. Tot i donar l'aspecte de fred matinal, no en farà. Les temperatures matinals arreu del país seran suaus, amb valors a l'entorn dels 18 ºC. Pel que fa a les màximes, amb més estones de sol que diumenge, les temperatures diürnes pujaran. Els valors més alts del dia pujaran lleugerament per sobre dels 25 ºC.

I per als propers dies...

Dimarts serà un dia insegur, amb ruixats; a partir d'aleshores el temps millorarà una mica, sense que desaparegui del tot la possibilitat de ruixats.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut