Madrid

Més d'un centenar de treballadors d'Afinsa es concentren a Madrid per defensar la societat

Mentre que els jutges han ordenat l'ingrés a presó provisional de nou directius acusats d'estafa per la venda de segells, centenars de treballadors d'Afinsa s'han concentrat a la seu de Madrid per defensar la direcció i tranquil·litzar els clients. Els assistents han repetit lemes com "Som aquí, nosaltres no enganyem". El director de comunicació de l'empresa, Juan José Martín, ha destacat que l'únic que se'ls pot dir als clients és que porten "25 anys impecables".

Actualitzat
"Cap client pot dir que no hem complert les condicions que havíem establert amb ells", ha afirmat Juan José Martí. El cap de comunicació també ha assegurat que si els deixen continuar, treballaran 25 anys més i els clients podran cobrar tot el que van invertir al principi.

Un altre dels presents, el delegat de la companyia a Huelva, Álvaro Sánchez, ha insistit que la firma no feia cap activitat il·lícita. En veu alta, ha etzibat diversos cops: "Què passa, ens preguntem si això és un altre Rumasa". Sánchez sosté que no es pot entendre que es munti una empresa per estafar, quan ha funcionat durant 26 anys al mercat, ha creat més de 2.000 llocs de treball, ha creat una xarxa de 200 oficines i cotitza a la borsa de Nova York.

Pel delegat de Huelva, les organitzacions de consumidors "estan tractant els clients de ximples". Segons Sánchez, el negoci d'aquest sector està basat en "tesis doctorals" i els seus arguments s'han elevat a categoria de ciència. També s'ha mostrat complagut pel suport expressat pels clients als treballadors. Per ells, ha continuat, obriran dilluns totes les oficines de la seva província. Un altre dels manifestants ha formulat el desig que tots els clients cobrin. Al seu parer, serà possible si deixen obrir l'empresa.
Anar al contingut