Protesta a l'escola Sa Forcanera de Blanes per exigir l'edifici promès.
Protesta a l'escola Sa Forcanera de Blanes per exigir l'edifici promès.
Blanes

Més d'un centenar de persones fan una cadena humana per exigir la construcció de l'escola Sa Forcanera de Blanes

Pares, mestres i alumnes de l'escola Sa Forcanera de Blanes han fet una cadena humana per reclamar que es construeixi l'edifici del centre que, des de fa anys, es troba en mòduls prefabricats. No consideren suficient l'anunci d'Educació de l'encàrrec urgent del projecte perquè no va acompanyat de cap partida pressupostària.

Actualitzat
Unes 150 persones, entre pares, mestres i regidors, s'han concentrat aquest matí davant l'escola Sa Forcanera de Blanes i han format una cadena humana per exigir la construcció de l'edifici promès que substitueixi els actuals barracons. A més, els 400 alumnes han fet una rotllana enmig del pati. La protesta ha comptat amb el suport de tots els grups polítics de l'Ajuntament i amb la presència de l'alcalde de la localitat, Josep Trias. Fa cinc anys que el centre es troba en mòduls prefabricats.

Pares i mares dels alumnes d'aquest centre van anunciar la setmana passada una sèrie de mobilitzacions en conèixer la decisió del govern de no incloure-la en les noves escoles per licitar. Tot i així, la Conselleria d'Educació els va anunciar ahir que han encarregat la redacció urgent del projecte de la nova escola a través d'un full signat on hi ha la comanda feta per Educació a Gisa (Gestió d'Infraestructures, SA). Malgrat considerar-ho una bona notícia, la portaveu del col·lectiu, Àngels Alia, no ho veu suficient quan falten 15 dies perquè se celebrin les eleccions: "Som conscients que és un pas endavant, però nosaltres no podem fer un pas enrere, perquè acumulem molts anys de desenganys i això no va acompanyat d'una partida pressupostària." 

L'Associació de Pares i Mares d'Alumnes (AMPA) insisteix que mentre no hi hagi un compromís més ferm continuarà amb les protestes previstes fins al 27 de novembre.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut