Toledo

Més de 60 vehicles implicats en dues col·lisions múltiples a Toledo

Una seixantena de vehicles s'han vist implicats en dues col·lisions múltiples que s'han produït de manera successiva a l'autovia de Toledo A-42. La primera ha estat en sentit Madrid i la segona, en sentit Toledo. Pel que sembla, la boira n'hauria estat la responsable. Tot i la gran quantitat de cotxes implicats en la topada, la Guàrdia Civil no té constància que hi hagi morts. Tanmateix, les col·lisions han provocat 68 ferits, 8 d'ells greus i un, de molt greu.

Actualitzat

La boira hauria estat la responsable de les dues col·lisions múltiples que s'han produït successivament a l'autovia de Toledo i en la qual s'han vist implicats més d'una seixantena de cotxes.

Arran de la col·lisió, la carretera continua tallada en sentit Madrid, en concret entre el quilòmetre 42 i el 49. Amb tot, la Direcció General de Trànsit ha establert l'N-401, a l'alçada de Cabañas de la Sagra, com a alternativa.

Fonts de la delegació del govern han informat que el primer accident múltiple s'ha produït a dos quarts de nou del matí en sentit Madrid. Poc després, es produïa la segona col·lisió múltiple a la mateixa autovia, al quilòmetre 50, en sentit Toledo.

La Guàrdia Civil no té constància que hi hagi morts. No obstant això, l'accident ha provocat 68 ferits, 54 dels quals s'han hagut de traslladar a l'Hospital Virgen de la Salud de Toledo, 11 a un hospital d'Illescas i 3 a un centre de Madrid. Dels ferits, però, 8 es troben en estat greu i una dona més en estat molt greu ja que té un traumatisme cranioencefàlic.

Dos d'aquests ferits, a més, els han hagut de rescatar dels seus vehicles. Es tracta de la conductora d'un turisme que s'ha incendiat i que encapçalava el primer xoc i del conductor d'un camió que transportava mercaderies perilloses.

Anar al contingut