Més de 6.000 tastets i 500 gintònics en la 'Nit de Flors i Sabors' de Girona

Girona (ACN).- El Mercat del Lleó de Girona va servir aquesta passada nit més de 6.000 tastets i 500 gintònics en la segona edició de la 'Nit de Flors i Sabors'. La iniciativa, emmarcada dins la 58a edició de 'Girona, Temps de Flors', ha comptat amb el suport de 22 parades. Brotxetes de fruites glacejades, porc confitat o sushi son alguns dels tastets que els centenars de visitants van poder degustar des de les set de la tarda i fins a la mitjanit. La vetllada de sabors va comptar amb els so de la Coral Pla de Girona i el grup Blackiss. "Aquestes propostes donen a conèixer el mercat a un públic que no és l'habitual", ha explicat el president de l'Associació de Comerciants del Mercat del Lleó, Josep Campmajó.
Més de 6.000 tastets i 500 gintònics en la 'Nit de Flors i Sabors' de Girona

Més de 6.000 tastets i 500 gintònics en la 'Nit de Flors i Sabors' de Girona

Girona (ACN).- El Mercat del Lleó de Girona va servir aquesta passada nit més de 6.000 tastets i 500 gintònics en la segona edició de la 'Nit de Flors i Sabors'. La iniciativa, emmarcada dins la 58a edició de 'Girona, Temps de Flors', ha comptat amb el suport de 22 parades. Brotxetes de fruites glacejades, porc confitat o sushi son alguns dels tastets que els centenars de visitants van poder degustar des de les set de la tarda i fins a la mitjanit. La vetllada de sabors va comptar amb els so de la Coral Pla de Girona i el grup Blackiss. "Aquestes propostes donen a conèixer el mercat a un públic que no és l'habitual", ha explicat el president de l'Associació de Comerciants del Mercat del Lleó, Josep Campmajó.