Carta adreçada als alcaldes
Carta adreçada als alcaldes

Més de 500 alcaldes ja han confirmat a Puigdemont la cessió de locals per a l'1-O

El president ha adreçat una carta a tots els alcaldes per confirmar la disponibilitat de les seus electorals

RedaccióActualitzat

El president de la Generalitat Carles Puigdemont ha adreçat una carta a tots els alcaldes per confirmar la disponibilitat de les seus electorals pel referèndum de l'1 d'octubre. La carta, signada també pel vicepresident Oriol Junqueras, s'ha enviat immediatament després de la firma del decret de convocatòria de l'1-O i aquest mateix dijous a la nit el govern ja havia rebut 560 confirmacions d'ajuntaments catalans.

Ho ha assegurat el mateix president Puigdemont en una entrevista al TN Vespres de TV3 en què també ha explicat que ja tenen 16.000 col·laboradors.

En l'escrit, es posa en coneixement dels alcaldes l'aprovació al Parlament de la llei del referèndum d'autodeterminació i després la firma dels decrets de convocatòria i de normes complementàries.

"Ens dirigim a vostè amb l'objectiu de comunicar-li que aquesta administració electoral del govern de la Generalitat de Catalunya comptarà amb els locals que s'utilitzen habitualment al seu municipi com centres de votació i que van ser utilitzats a les eleccions al Parlament de Catalunya celebrades el passat 27 de setembre del 2015", assenyala el president català.

La carta demana finalment que es confirmi la disponibilitat dels locals, la seva relació i les variacions que hi pugui haver, en un termini màxim de 48 hores, i per mitjà de correu electrònic

Més de 400 alcaldes mostren el seu suport al referèndum també a les xarxes

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut