Cantonigròs

Més de 45 corals participen en el 24è Festival Internacional de Música de Cantonigròs

Desenes de famílies a Cantonigròs acullen les corals que actuen en el popular festival de la població. Són 46 corals d'arreu del món, des de Taiwan fins a Bolívia, que participen fins al 16 de juliol en el 24è Festival Internacional de Música de Cantonigròs. Al marge de la competició, es tracta que els nens convisquin, tant com sigui possible, amb la gent del poble participant en les activitats i l'estil de vida per intercanviar experiències. De moment, en aquesta edició, el Cor de Mestres de Taipei és el que ha deixat el llistó més alt.

Actualitzat
Després de moltes hores de viatge, el Cor de Mestres de Taipei va arribar a Osona per participar en el Festival Internacional de Música de Cantonigròs. Fins diumenge, s'allotjaran en cases de famílies de la població que des de l'inici del festival acullen cantants i dansaires de tot el món.

Però no els sobrarà temps. Un cop fetes les presentacions i entregats els regals que els porten de Taipei, s'han de preparar els vestits per a la primera posada en escena d'aquesta 24ena edició. Aquest any, coincidint amb l'Any Mozart, el programa es complementarà amb obres del compositor austríac.

Després de la presentació del festival, els participants van fer un tast de les seves actuacions. Amb els vestits ben planxats, el Cor de Mestres de Taipei va pujar a l'escenari i va deixar el llistó molt alt.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut