Jakarta

Més de 400 persones continuen desaparegudes a Indonèsia després del naufragi d'un ferri

Més de 400 persones continuen desaparegudes en aigües d'Indonèsia després que la matinada d'ahir es va enfonsar un ferri. El vaixell feia el trajecte entre l'illa de Borneo i la de Java quan un incendi, provocat per una forta tempesta, el va fer naufragar abans d'arribar al port de Semarang. Els equips de salvament han rescatat, de moment, 118 persones amb vida i 66 cadàvers. Familiars de la resta de passatgers continuen esperant notícies d'una recerca que s'ha complicat per les adverses condicions meteorològiques.

Actualitzat

"Encara tenim esperances de trobar més supervivents, hem vist una vintena de persones vives al mar, però ens costa molt treure-les a causa del mal temps", ha dit un portaveu del Servei Nacional de Recerca i Rescat d'Indonèsia, que ha afegit que "la situació és desesperant".

El ministre de Transports indonesi, Hatta Radjasa, ha indicat als mitjans de comunicació que, segons els registres d'embarcament, el ferri "Senopati Nusadua" transportava 542 passatgers, 57 tripulants i 29 conductors d'autobusos o camions. De tota manera, a Indonèsia és freqüent que els transportistes carreguin més passatgers dels permesos i per això algunes fonts assenyalen que el vaixell podria transportar al voltant de 850 persones.

Les forces armades d'Indonèsia han desplaçat al lloc de l'accident cinc vaixells de guerra, un avió lleuger CN-235, una avioneta Fokker-27 i un Hércules C-130.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut