Uns 350 immigrants salten la tanca que separa Ceuta del Marroc
Ceuta

Més de 350 immigrants aconsegueixen saltar la tanca de Ceuta

El ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, diu que ja s'ha detingut la majoria dels immigrants que han saltat la tanca

RedaccióActualitzat

Uns 350 immigrants han aconseguit saltar aquesta matinada la tanca que separa Ceuta del Marroc i han pogut entrar a territori espanyol. La xifra és aproximada i és un càlcul que ha pogut fer la Guàrdia Civil un cop ha rebut l'avís del salt en massa a la tanca fronterera. Algunes fonts incrementen fins a 400 el nombre de persones que han aconseguit entrar a Ceuta.

Un centenar han quedat ferits, la majoria lleus, per talls i contusions. Una vintena més, però, els han hagut de traslladar a urgències perquè els han hagut de fer punts de sutura.  

L'entrada massiva ha estat a les 6 del matí prop de la finca de Berrocal. Els immigrants s'han dispersat de forma ràpida per diversos carrers de Ceuta i per la barriada d'El Príncipe, molt propera al lloc on hi ha hagut el salt.

 


El ministre d'Interior, Juan Ignacio Zoido, ha dit que la majoria dels 350 immigrants que han entrat de manera irregular ja han estat detinguts, tot i que queden per localitzar-ne un 20%. El ministre ha explicat que "en la seva majoria" han estat detinguts poc després de saltar la tanca. 

Anar al contingut