Els Mossos estan desplegats al barri de Sant Joan, a Figueres, en una operació antidroga
Els Mossos estan desplegats al barri de Sant Joan, a Figueres, en una operació antidroga
Figueres

Més de 30 detinguts en una macrooperació contra el tràfic de drogues a Figueres

La policia ha entrat simultàniament en una vintena d'habitatges i baixos de poblacions de l'Alt i el Baix Empordà contra una organització que produïa i distribuïa marihuana

RedaccióActualitzat

Macrooperació contra el tràfic de drogues a l'Alt Empordà. Els Mossos d'Esquadra juntament amb la policia de duanes la duen a terme aquest dimarts des de primera hora del matí i han desplegat dos-cents agents, sobretot als barris de Sant Joan i del Colobret, a Figueres, coordinats pel titular del jutjat número 6 de Figueres. L'objectiu, desarticular una banda dedicada al cultiu i a la distribució de marihuana, però que també es dedicaria a la venda d'altres drogues i al blanqueig de capital.

En l'operació la policia ha fet simultàniament una vintena d'entrades i escorcolls, tant a Figueres com a Vilafant i altres localitats veïnes, com també a Platja d'Aro, al Baix Empordà, i més d'una trentena de detencions. Al barri de Sant Joan s'hi ha fet un fort desplegament.

No és la primera vegada que es fan batudes en aquesta part de la ciutat, on s'han trobat plantacions en recintes que, a més, tenen punxada la llum. Per això, a més dels policies, hi ha tècnics de la companyia elèctrica que s'encarreguen d'inspeccionar les instal·lacions.

Anar al contingut