Vista aèria de la capçalera de la concentració de Tarragona plena de gent durant la jornada de vaga, al davant de la subdelegació del govern espanyo…
Vista aèria de la capçalera de la concentració de Tarragona plena de gent durant la jornada de vaga, al davant de la subdelegació del govern espanyol. Pla general. Imatge del 3 d'octubre del 2017. (Horitzontal)

Més de 30.000 persones omplen els carrers de Tarragona contra l'actuació policial durant l'1-O

ACN Tarragona.-Més de 30.000 persones -fins a 40.000, segons l'ANC- han desbordat aquest dimarts a la tarda la ciutat Tarragona per denunciar l'actuació policial durant l'1 d'octubre i per cloure la jornada de vaga general. A les sis de la tarda, milers de persones convocades per l'ANC i Òmnium s'han aplegat a la plaça de la Font i han desfilat en silenci fins a la plaça Imperial Tàrraco. Durant el recorregut s'han dipositat flors a la reixa de l'Institut Tarragona, un dels col·legis electorals que diumenge va patir les càrregues de la policia espanyola per evitar el referèndum. Les mans alçades dels manifestants -entre els quals un nombrós grup de bombers- ha estat una de les imatges de la protesta. A les set, també al davant de la subdelegació del govern espanyol, ha arrencat una marxa circular convocada pels sindicats que ha recorregut el centre de la ciutat.

Anar al contingut