Lleida

Més de 30.000 persones gaudeixen del món dels titelles a Lleida

Lleida ha tancat aquest diumenge la Fira de Teatre de Titelles després de quatre dies molt intensos. Més de 30.000 persones no s'han volgut perdre l'oportunitat de disfrutar d'alguna de les 80 obres que s'han representat. L'any vinent, la Fira arriba a la seva vintena edició, un aniversari molt especial que esperen que superi l'èxit d'aquest 2008.

Actualitzat
Amb pocs minuts d'espectacle n'hi ha prou per encisar un públic despert a l'espera de noves emocions. Nens i nenes estan atents i participen en les històries. A les aventures de "Hansel i Gretel", la implicació dels més petits és vital perquè el conte avanci. Uns metres més enllà es repeteix la mateixa imatge: uns altres putxinel·lis es posen el públic a la butxaca en una plaça plena de gom a gom.I així, un cap de setmana on s'ha pogut veure de tot i on el públic de totes les edats ha respost a les propostes presentades.

Els espectacles de titelles durant aquests quatre dies ha captivat tant que n'hi ha que han volgut elaborar el seu propi titella i donar-li vida. Per això, només cal imaginació, i el titella serà un amic més de la colla.
Anar al contingut