L'aeroport del Prat (EFE)
L'aeroport del Prat (EFE)

Més de 3.000 vols a l'Aeroport del Prat en l'operació sortida de l'agost

RedaccióActualitzat

L'Aeroport del Prat registra aquest cap de setmana 3.135 operacions coincidint amb l'operació sortida del mes d'agost. De divendres a diumenge, les companyies aèries ofereixen 578.429 seients, cosa que el convertirà en un dels caps de setmana de més activitat de l'any.

Cada dia hi ha un miler de vols previstos, tot i que el dia que n'hi va haver més va ser divendres, amb 1.082 operacions i 199.076 seients oferts. Per aquest dissabte, l'Aeroport de Barcelona preveu 973 vols i 179.220 places. Diumenge tornarà a ser un dia de molt trànsit: 1.080 operacions, gairebé les mateixes que divendres, però amb la xifra de seients més elevada de tot el cap de setmana, 200.133.

 

Notícia relacionada: El que has de saber sobre els teus drets abans d'agafar un avió a la UE

 

Això converteix aquest cap de setmana en un dels de més trànsit de tot l'any al Prat. Tradicionalment els dies amb més vols i passatgers solen ser els de l'operació sortida de Setmana Santa.

Setmana de les vagues

Aquest pic de sortides coincideix en una setmana complicada a l'aeroport i a la mobilitat en general. A les vagues de Ryanair s'hi ha sumat la protesta inesperada dels taxistes, que ha esclatat amb virulència per la suspensió cautelar del reglament de l'Ajuntament de Barcelona que regula les llicències de VTC a la ciutat que fan servir empreses com Uber i Cabify.

Divendres també hi va haver vaga de Renfe, que va afectar el transport a l'aeroport i al centre de Barcelona.

També hi havia una vaga del personal de terra d'Iberia que finalment es va desconvocar.

ARXIVAT A:
Aeroports
Anar al contingut