Lleida

Més de 21.000 persones consoliden l'oferta del Senglar Rock a Lleida

El Senglar Rock tanca les portes i desmunta els escenaris entre la satisfacció dels organitzadors. L'edició d'enguany ha aconseguit convocar 21.000 persones, un miler més que l'any passat. Segons l'organització, la programació de grups com Bad Religion juntament amb les formacions locals ha consolidat el públic i ha atret persones de les Canàries o Alacant.

Actualitzat
No només ha crescut el nombre d'assistents que s'acosten als Senglar des de més enllà de les fronteres catalanes, sinó que el mateix públic lleidatà també s'ha incrementat notablement. El director del festival, Xavier Fortuny, ha afirmat que el certamen s'ha consolidat totalment a Les Basses i ha destacat que de cara a la pròxima edició es mantindrà la mateixa línia d'actuacions. Fortuny també ha confirmat una dada cabdal: enguany s'ha cobert el pressupost.

En paraules del mateix director, "s'ha pogut comprovar que el festival s'ha adaptat". Fortuny, a més, ha destacat que "hi ha hagut una regeneració contínua del públic ja que ha estat totalment eclèctic". De cara a l'any que ve tot apunta que la línia serà la mateixa, tot i que dependrà de les actuacions internacionals i de com estigui el mercat.

Pel que fa al Senglar Electrònic, la novetat d'aquest any, Fortuny ha assegurat que "està clar que la música electrònica està viva i el Senglar ha de seguir comptant-hi".

Per la seva banda, el director de l'Institut Municipal d'Acció Cultural, Lluís Sanmartí, ha destacat que Lleida té un límit. Santmartí creu que el festival podria arribar d'aquí a uns anys als 100.000 espectadors, però ha assegurat que aquest no és l'objectiu, que es vol ser un referent però sense tornar-se bojos.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut