Estadi de Port Saïd
Estadi de Port Saïd
El Caire

Més de 200 persones ferides en els enfrontaments entre seguidors de l'equip Al Ahly i les forces de seguretat

Més de 200 persones van resultar ferides avui al centre del Caire en els enfrontaments registrats entre seguidors de l'equip Al Ahly i membres de les forces de seguretat, segons ha informat una font del Ministeri de Sanitat. El subsecretari d'aquest departament, Hisham Shih, ha explicat que quaranta dels ferits van ser ingressats en hospitals, mentre que la resta va ser atès al lloc, als voltants del Ministeri de l'Interior, on s'han traslladat nombroses ambulàncies.

RedaccióActualitzat
La majoria presentava símptomes d'asfíxia, contusions, fractures i ferides de diversa consideració, segons Shih, que ha dit que de moment no hi ha casos greus però que s'espera que la xifra de ferits augmenti amb el pas de les hores.

Els enfrontaments han estat motivats per les acusacions de què les forces de seguretat van consentir la massacre de l'estadi de Port Said (nord-est), en què van morir ahir a la nit més de 70 persones pels xocs entre "ultres" d'Al Ahly i Al Masry, el equip local.

Aquesta zona ja va viure el novembre i desembre passat violents disturbis en protestes contra la Junta Militar, el que va portar a les autoritats a construir murs de ciment per aïllar l'esmentada seu governamental.
Anar al contingut