Concentrats a l'exterior de l'Estació de Sants en suport als citats per la declaració d'independència
Concentrats a l'exterior de l'Estació de Sants en suport als citats per la declaració d'independència
Barcelona

200 persones acomiaden a Sants els membres de la mesa del Parlament citats per rebel·lió

Els concentrats han cridat "No esteu sols" i han saludat els membres de la mesa del Parlament Anna Simó i Joan Josep Nuet, que han de declarar en les pròximes hores al Tribunal Suprem acusats de rebel·lió, sedició i malversació

RedaccióActualitzat

Més de 200 persones han acomiadat a l'Estació de Sants els membres de la mesa del Parlament que aquesta tarda van cap a Madrid per declarar aquest dijous i divendres al Tribunal Suprem. La convocatòria de donar suport als citats s'havia fet a través de les xarxes socials, tot i que a última hora l'Assemblea Nacional Catalana l'havia desconvocat a petició expressa dels membres de la mesa del Parlament.

Els concentrats a les portes de l'estació han cridat "No esteu sols" i han saludat dos dels cinc membres de la mesa citats: Anna Simó, de Junts pel Sí, i Joan Josep Nuet, de CSQP. També estan citats la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i els altres membres sobiranistes de la mesa, Lluís Corominas, Lluís Guinó i Ramona Barrufet.

 

 

 

A dins de Sants, on han agafat l'AVE, els concentrats han cantat "Els segadors" davant d'un grup d'espanyolistes, que ha mostrat banderes espanyoles i ha cridat visques a Espanya.

 

 

 

 

A tots els citats se'ls investiga per delictes greus que comporten penes de presó de fins a 30 anys.

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut