Dones vestides d'època en la cloenda de la Festa del Renaixement. (Foto: ACN)
Veïns vestits d'època en la cloenda de la Festa del Renaixement. (Foto: ACN)
Tortosa

Més de 200.000 visitants a la Festa del Renaixement de Tortosa

La divuitena Festa del Renaixement de Tortosa ha acabat amb un balanç positiu de visitants. Més de 200.000 persones han visitat aquests dies la capital del Baix Ebre.

RedaccióActualitzat
La divuitena Festa del Renaixement de Tortosa ha tancat amb un balanç positiu de visitants. Per primer cop s'han superat les 200.000 persones de les últimes edicions i des del consistori ja es comença a preparar la festa de l'any que ve.

En aquesta edició, s'ha incrementat l'afluència de visitants provinents de l'àrea metropolitana de Barcelona i de França gràcies a la intensa campanya de promoció feta en dues llengües: català i castellà. Una campanya que vol perdurar per incrementar el ressò de l'esdeveniment a tot el territori.

Segons declaracions a Catalunya Ràdio de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, l'any que ve es vol concentrar "l'acció" a altres punts de la península que tenen la capacitat de generar una arribada de visitants considerable, com l'Aragó i el País Valencià.

L'exposició "Tortosa i les Terres de l'Ebre. L'esplendor d'una època, d'un riu, d'un territori" que s'ha fet al Palau Robert de Barcelona es convertirà en itinerant i arribarà a Madrid. Tot i que encara s'han de concretar els detalls i fixar una data al calendari. Tot i això, l'objectiu és donar a conèixer la riquesa del Baix Ebre.
Anar al contingut