Fórmula 1

Més de 115.000 aficionats presencien a Montmeló la segona posició d'Alonso

El Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 que s'ha celebrat aquest cap de setmana al Circuit de Montmeló ha batut rècords. Gairebé 116.000 aficionats van assistir a la cinquena prova puntuable del Mundial d'aquesta temporada. Fernando Alonso, que va quedar segon al darrere de Raikkonen, va pujar al podi per cinquè cop consecutiu i es consolida com a líder de la classificació de pilots. D'aquí a un mes, el 12 de juny, el Circuit de Catalunya tornarà a rebre els aficionats al món del motor. En aquest cas per al Gran Premi de motociclisme.

Tot i haver viscut un gran premi d'aquesta importància, avui tot tornava a la normalitat. Els carrers i les places del poble i els voltants del circuit tornaven a quedar nets de les deixalles provocades pels assistents. La població, de gairebé nou mil habitants, ha acollit durant aquests dies una allau d'aficionats al món del motor que lògicament han col·lapsat els hotels, els bars i els restaurants de la zona. No obstant, la proximitat amb Barcelona, 30 quilòmetres, fa que la capital catalana també en surti beneficiada. Fernando Alonso, tot i no guanyar, va ser el gran protagonista del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Catalunya. Milers de samarretes blaves van animar el pilot asturià, que va acabar en segon lloc i continua líder del Mundial. Però al marge de la cursa, cal tenir present que ha estat un cap de setmana molt intens a Montmeló, amb la presència de prop de 300.000 persones.