Barcelona

Mertixell Batet: "Allà on no hi ha el senyor Iglesias arribem a acords"

La candidata del PSC carrega contra el líder de Podem: "La seva intransigència i la seva prepotència s'han posat de manifest"

RedaccióActualitzat

El PSOE prioritzarà els pactes amb partits d'esquerres després del 26-J, però avisa que Pablo Iglesias és un obstacle per pactar amb Podem.

La cap del llista del PSC, Meritxell Batet, ha contestat des d'"El matí de Catalunya Ràdio" a la crida que Podem ha fet al PSOE aquest cap de setmana perquè deixi clar qui és el seu soci de govern preferent:

"Allà on no hi ha el senyor Iglesias arribem a acords. Això és una constatació. Jo crec que la seva intransigència, la seva prepotència, s'han posat de manifest, ho hem pogut veure tots. Però no és tant el problema de vetar la seva figura, de si està al govern o no està al govern, com el que decideixen com a col·lectiu."

Batet ha recordat que el PSOE ha donat suport a Podem en alguns ajuntaments on governa.

També ha insistit que el pacte amb Ciutadans no va ser un error i que responia a les necessitats aritmètiques del 20-D per formar un govern. La candidata ha afegit que només amb els diputats d'esquerres no n'hi havia prou i els calia la complicitat de la formació de Rivera.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut