Francesc Orella protagonitza "Merlí"
Francesc Orella protagonitza "Merlí"

"Merlí" tindrà tercera temporada

El peculiar professor de Filosofia quedarà descol·locat amb l'arribada d'una nova professora, la Silvana, que es guanyarà la simpatia dels alumnes i qüestionarà el seu lideratge

Actualitzat

Les aventures dels peripatètics a "Merlí" continuaran una temporada més. El peculiar professor de Filosofia, Merlí Bergeron, protagonitzarà una nova tanda de capítols de la sèrie, que es començarà a rodar a finals d'abril. En aquesta nova temporada, els peripatètics estaran a punt d'acabar el segon curs de Batxillerat i en Merlí es quedarà descol·locat amb l'arribada d'una nova professora, la Silvana, que es guanyarà la simpatia dels alumnes i qüestionarà el lideratge d'en Merlí.

Sense el seu fill Bruno, que continua a Roma, i amb la Carmina de gira teatral, en Merlí tornarà a viure sol, un fet que no portarà gaire bé. La filosofia seguirà sent un dels trets distintius de la sèrie, i pensadors com Hannah Arendt, Albert Camus i Karl Marx protagonitzaran alguns dels capítols de la tercera temporada.

Produïda per Veranda TV, amb idea i guió d'Héctor Lozano i direcció d'Eduard Cortés, "Merlí" ha estat una de les sèries revelació de TV3. La primera temporada va tenir una audiència mitjana de 561.000 espectadors i un 18,3% de quota, i la segona, 513.000 espectadors de mitjana i 19.5% de quota. La tardor passada Netflix va adquirir-ne els drets per a l'Amèrica Llatina i els EUA.

Anar al contingut