Imatge de manifestants davant la seu del PP a Madrid
Les protestes davant les seus del PP s'han reproduït aquest dilluns a Berlín (Foto: EFE)
Berlín

Merkel rep Rajoy a Berlín enmig de les protestes d'un centenar de manifestants contra la corrupció

L'arribada de Mariano Rajoy a Berlín per entrevistar-se amb Angela Merkel ha coincidit amb les protestes d'un centenar de manifestants que s'han concentrat a prop de la cancelleria alemanya, on aquest dilluns se celebra la 24a cimera bilateral.

RedaccióActualitzat
Un centenar de persones s'han manifestat contra la corrupció davant de la cancelleria a Berlín, on el president espanyol, Mariano Rajoy, s'entrevista amb la seva homòloga alemanya, Angela Merkel, en el marc de la cimera bilateral entre membres del govern d'Espanya i Alemanya.

Els manifestants han rebut Rajoy amb cartells en forma de sobres i amb pancartes en què es podia llegir "Prou corrupció" o "A la presó", arran de l'escàndol vinculat al "cas Bárcenas", que esquitxa la cúpula del Partit Popular. La policia ha impedit que els concentrats, convocats pel moviment 15-M de Berlín, arribessin a l'entrada de la cancelleria, però el vehicle on anava Rajoy ha passat a prop dels manifestants, que han expressat el seu malestar per la situació política amb crits contra la corrupció.

Angela Merkel ha rebut Mariano Rajoy enmig de la pluja i, després de sentir els himnes dels dos països, els dos mandataris han entrat a l'edifici de la cancelleria per començar la reunió.






Anar al contingut