Washington

Merkel i Bush estan "totalment d'acord" que s'ha d'impedir que l'Iran obtingui l'arma nuclear

La cancellera alemanya Angela Merkel ha assegurat que Berlín i Washington estan "totalment d'acord" en la necessitat d'impedir que l'Iran obtingui la bomba atòmica. Merkel, que s'ha reunit amb Bush a la Casa Blanca, ha considerat que per fer front a aquesta amenaça és "crucial" que es formi un front internacional el més ampli possible. Per la seva part, el president dels Estats Units ha demanat al règim iranià que renuncii a les seves ambicions nuclear. Els iranians, ha dit Bush, han d'entendre "que no ens ajupirem, que la nostra aliança és forta, i que pel bé de la pau han d'abandonar".

Actualitzat

La cancellera alemanya ha advertit, però, contra tota acció precipitada, demanat que s'avanci "pas per pas" per resoldre la crisi. "Es essencial -ha dit- que en aquest context mostrem clarament la determinació de comunitat internacional d'estar units, evidenciant la cohesió existent al respecte".

Merkel ha dit també que "és igualment essencial, i fins i tot crucial, que intentem aplegar els més elevat nombre de socis possibles per demostrar clarament als iranians que el que estan fent és innacceptable".

 

 

 

 

 

 



 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut