"Menú degustació", tarda de cine a TV3

"Menú degustació" es va emetre dissabte 21 de novembre, a les 18.25, per TV3

El llargmetratge dirigit per Roger Gual "Menú degustació" es va poder veure la tarda de dissabte a TV3. La pel·lícula és una comèdia coral i plena d'humor que passa en un ambient culinari d'avantguarda i en un escenari idíl·lic, el de la Costa Brava.  Actors de renom internacionals interpreten alguns dels personatges del llargmetratge, com ara Fionnulla Flannagan, guanyadora d'un Emmy;  Stephen Rea, nominat a l'Oscar a millor actor pel seu paper a "Joc de llàgrimes" el 1992; Timothy Gibbs, nominat als Emmy, i Togo Igawa. Aquest repartiment es completa amb actors de casa nostra com  Jan Cornet,  Clàudia Bassols, Vicenta N'Dongo, Marc Rodríguez, Mina da Costa i Andrew Tarbet.

La cinta va estar seleccionada en la categoria de millor pel·lícula per a cinema als Taste Awards i a la de World Cinema a l'Annual Hamptons International Film Festival, les dues als Estats Units; va participar al Festival de Cinema de Moscou, Rússia (fora de competició); al Galway Film Fleadh, a Irlanda, i al Festival de Màlaga, tots el 2013.És una coproducció de Zentropa, Televisió de Catalunya i la irlandesa Subotica, amb el suport d'Eurimages, ICEC, ICAA, CDA i del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava.

Sinopsi:
Fa justament un any, just abans de la separar-se, en Marc i la Raquel aconsegueixen reservar taula en un dels millors restaurants del món. En aquest racó increïble de la Costa Brava hauran que compartir una de les millors experiències sensorials de les seves vides amb altres comensals. Però el que prometia ser una vetllada perfecta, acabarà sent inoblidable... per a tots.

Fitxa tècnica i artística:
 
Director: Roger Gual
Guió: Roger Gual i Javier Calvo
Idea original: Silvia González Laá
Producció executiva: David Matamoros i Tristan Orpen Lynch
Producció delegada: Rosa Bosch
Intèrprets: Jan Cornet (La piel que habito, Llums vermells), Clàudia Bassols (Rob, Gavilanes, Eagle Path, Paintball), Vicenta N'Dongo (VOS, A la ciutat, Sin noticias de Dios), Stephen Rea (V de Vendetta, Entrevista amb el vampir, Joc de llàgrimes), Fionnula Flanagan (Los Otros, Lost, Transamerica), Timothy Gibbs (The Kings of Brooklyn, Sex and the City), Togo Igawa (Memòries d'una geisha, L'últim samurai, Código 46), Marta Torné (Los protegidos, El internado), Andrew Tarbet (Tengo ganas de ti, De mayor quiero ser soldado, Fugitivas), Andrea Ros (El diario de Carlota, REC2, Salvador Puig Antich), Andrés Herrera (Amar en tiempos revueltos, Las dos vidas de Andrés Rabadán), Ivan Morales (Infidels, El cor de la ciutat), Santi Millán (Bruc, Tapas) i Akihiko Serikawa.
Director de fotografia: Emili Guirao
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut