Ciclisme

Mentxov manté el liderat de la Vuelta en imposar-se en l'etapa més dura amb arribada a Ordino

El rus Denis Mentxov, del Rabobank, ha guanyat l'etapa més dura de la Vuelta i es manté líder de la general. Qui no ha pogut superar les rampes que portaven a la meta d'Ordino ha estat Óscar Freire, que s'ha retirat. La desena etapa és la més dura de la prova amb dos ports de segona categoria, un de primera i un de categoria especial i consta de 214 quilòmetres de recorregut. Mentxov s'ha imposat en l'esprint final a l'australià Cadel Evans, del Predictor Lotto, i Carlos Sastre, del CSC.

Actualitzat

Els Pirineus segueixen castigant els participants en la Vuelta. Aquest dilluns s'ha disputat la desena etapa, considerada la reina de la ronda espanyola. Han estat 214 quilòmetres de muntanya amb meta a Arcalís, port de categoria especial. L'etapa s'ha decidit a l'esprint i s'ha imposat Denis Mentxov, que, lògicament, manté el liderat de la general. El rus s'ha imposat en els últims metres a Cadel Evans i Carlos Sastre.

Dimarts, per recuperar forces, els ciclistes tenen jornada de descans. Óscar Freire s'ha retirat abans del començament de l'etapa per començar a preparar el Mundial de fons en carretera, que es disputarà a finals d'aquest mes, a Stuttgart.

Anar al contingut