"MENTIDERS" , de Sílvia Munt, a la petita pantalla

"Mentiders", l'últim llargmetratge de Sílvia Munt es va estrenar la nit de dimecres 6 març a TV3 en un "Sala 33" especial.

L'emissió especial de "Sala 33" a TV3 donarà el tret de sortida al cicle dedicat a Silvia Munt en la seva faceta de directora amb l'estrena absoluta de l'última pel·lícula que ha dirigit la realitzadora: la TV movie "Mentiders" (2012). La mateixa Sílvia Munt serà al plató amb Àlex Gorina, juntament amb la protagonista del film, l'actriu Àgata Roca. Tots tres donaran pas al film i conversaran després de l'emissió. 

Aquest cicle tindrà una durada de quatre setmanes en què es podran veure també "Meublé. La Casita Blanca", "Gala", "Coses que passen" i "Pretextos".  La seva filmografia darrere de les càmeres suma ja onze títols i ha confirmat la solidesa i sensibilitat d'una narradora amb una mirada compromesa i solvent.

"Mentiders" és una coproducció d'Ovideo TV i Televisió de Catalunya amb la participació de l'ICEC i l'ICAA.

Sinopsi:

El film és una comèdia sobre una família atípica que s'esforça per sobreviure la vigília de Nadal. Tots conreen petites mentides a la seva vida, que a vegades serveixen per tirar endavant i a vegades tenen l'efecte contrari. La Fonsi (exdona), en Carles (exmarit), l'Aurèlia (nova parella de la Fonsi), la Sara (nova parella d'en Carles), la Sílvia i en Joan (fills de la Fonsi i en Carles) i en Nico (amic especial de la Sílvia) viuran l'angoixa de l'estrès de Nadal, amb totes les coses bones i dolentes que això comporta: tornar a reunir la família i presentar les noves parelles, comprar els regals que tant esperen els fills, mantenir en secret la realitat del Pare Noel, o deixar que l'amor aflori. Cada un d'ells té una petita mentida que oculta als altres i que xoca frontalment amb aquest clima de pau i felicitat característic de Nadal.


Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Sílvia Munt
Guió: Eva Baeza, Raquel Cors i Sílvia Munt
Producció executiva: Quique Camín
Producció executiva de TVC: Rosa Bosch
Intèrprets: Àgata Roca, Cristina Genebat, Pau Durà, entre d'altres.
Direcció de fotografia: David Omedes
Música original: Micka Luna
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut