Méndez de Vigo retreu a Guardiola que parli de política (EFE)
Méndez de Vigo retreu a Guardiola que parli de política (EFE)
Madrid

Méndez critica que Guardiola parli de política: "És com si jo parlés de física nuclear"

Al ministre portaveu del govern espanyol no li ha agradat que el tècnic català hagi dedicat el triomf del Manchester City a Jordi Cuixart i a Jordi Sànchez

RedaccióActualitzat

Íñigo Méndez de Vigo menysté les opinions de Pep Guardiola sobre política. Avui, el ministre d'Educació i portaveu del govern espanyol ha criticat, en declaracions a RNE, que el tècnic català hagi dedicat el triomf del seu equip als líders de l'ANC, Jordi Sànchez, i d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, empresonats des de dilluns.

"Evidentment, crec que l'opinió d'un esportista, i, en general, de qualsevol, quan parla d'altres coses que no és del que sap o fa bé, és com la que tinc jo quan parlo de física nuclear, que no en sé ni una paraula. Les opinions de Guardiola sobre política són les seves opinions. Jo no les comparteixo, però ja s'ho farà."

Quan li han preguntat si pensa que el Futbol Club Barcelona ha tingut un paper polític, Méndez de Vigo ha assenyalat que els equips de futbol no hi són per fer declaracions, "i, fent-ne, perjudiquen l'equip, que té molts seguidors fora de Catalunya". El portaveu de l'executiu espanyol s'ha mostrat convençut que, a molts seguidors del Barça, "l'actitud del club no els ha agradat gens. Això no ajuda a la convivència."

ARXIVAT A:
Procés català
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut