Incendi a la seu del Partit de la Revolució Democràtica a la capital de l'estat de Guerrero.
Unes cinc-centes persones han calat foc a la seu del Partit de la Revolució Democràtica.
Mèxic

Membres del sindicat de mestres calen foc a la seu del partit del governador de Guerrero per la desaparició de 43 estudiants

Membres del sindicat de mestres calen foc a la seu del partit del governador de l'estat de Guerrero, que volen que dimiteixi, i les universitats van a la vaga

RedaccióActualitzat

A Mèxic unes cinc-centes persones han calat foc a la seu del Partit de la Revolució Democràtica a la capital de l'estat de Guerrero, en protesta per la desaparició de 43 estudiants a finals de setembre. Els autors de l'incendi han estat uns 500 manifestants, membres de l'ala més radical del sindicat de mestres. No hi ha hagut, però, cap ferit.

El PRD és el principal partit d'esquerres mexicà, al qual pertany el governador de Guerrero. Els manifestants exigeixen al governador que dimiteixi per la desaparició d'aquests estudiants de Magisteri, víctimes d'una conxorxa entre policies i narcotraficants.

Les principals universitats mexicanes tornen a fer vaga aquest dimecres i dijous per reclamar que s'aclareixi el cas. També es preveuen manifestacions i talls de trànsit a la capital.

Dilluns el govern federal va prometre una recompensa de 100.000 dòlars a les pesones que permetin trobar la pista dels desapareguts.

Anar al contingut