Mariano Rajoy a Lleida
Mariano Rajoy a Lleida
Lleida

Membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca interrompen l'acte de campanya de Mariano Rajoy a Lleida

El president del govern espanyol en funcions ha responsabilitzat Podem i el seu líder, Pablo Iglesias, de la interrupció i de l'"escrache" contra el seu partit

RedaccióActualitzat

Membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Lleida han interromput el míting central que Mariano Rajoy ha fet aquest migdia a la ciutat. Membres de la PAH han rebut amb pancartes i xiulades Mariano Rajoy a la seva arribada a l'Auditori de la Llotja.

En el seu Twitter, la PAH de Lleida informava de l'acció de protesta contra Mariano Rajoy, que ha estat pràcticament simultània a una altra en un míting de María Dolores de Cospedal:

Minuts més tard, alguns activistes de la PAH han entrat dins l'Auditori mentre Mariano Rajoy feia el seu discurs i han aconseguit interrompre'l.

L'equip de seguretat del PP ha fet fora els membres de la PAH i el president del govern espanyol en funcions ha pogut reprendre el seu discurs enmig dels aplaudiments dels seus seguidors. Però Rajoy no ha pogut evitar fer una referència directa a Podem i al seu líder Pablo Iglesias, a qui irònicament ha fet responsable de l'"escrache":

"Ja puc?... Haurem de demanar al senyor Iglesias que demani als seus dirigents que no ens enviï els seus militants, o que els enviï una mica més tard. No és que tinguem cap problema, però, home, si els envia una mica més tard ells seran més feliços i nosaltres també."

 

 

Anar al contingut