Membres de La Manada, escridassats i vetats en una piscina de Sevilla

L'Ajuntament de Palomares del Río diu que no permetrà que el municipi "es converteixi en refugi de violadors"

RedaccióActualitzat

Incident relacionat amb el grup de La Manada a la localitat sevillana de Palomares del Río. Va passar aquest dissabte, quan membres d'aquest grup, condemnats per abusos sexuals a una noia als Sanfermines del 2016, van ser escridassats i vetats a la piscina municipal d'aquesta localitat, dissabte passat.

Els membres de La Manada haurien arribat a la piscina acompanyats d'un grup de gent, però quan alguns usuaris els van reconèixer, van començar a escridassar-los fins que es van veure obligats a refugiar-se en un altre espai de les instal·lacions.

 

"Refugi de violadors"

No en van poder sortir fins que van tancar la piscina. En un comunicat, el govern municipal va donar suport als usuaris de la piscina, assegurant que no permetran que persones considerades "no grates" utilitzin espais públics i provoquin alarma social.

En el comunicat, signat per l'alcaldessa accidental, Juana Caballero, de IU, diu que obriran expedient a un funcionari municipal que els hauria facilitat l'accés a la piscina i el refugi dins les instal·lacions:

"No permetrem que Palomares del Río es converteixi en refugi de violadors ni delinqüents, no tolerarem que la nostra ciutadania se senti alarmada per aquest tipus de visitants indesitjables."

 

ARXIVAT A:
La ManadaAgressió sexual
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut