"MEDIANERAS" s'estrena.

Aquest divendres s'estrena a la gran pantalla "Medianeras".

Gustavo Taretto, director i guionista del film, ens explica que la idea de "Medianeras" va sorgir producte de les observacions i la curiositat per entendre Buenos Aires i la gent que hi viu. Citant Luis Martín-Santos, un psicòleg argentí, comenta que "Un home troba en la seva ciutat no tan sols la determinació com a persona i la seva raó de ser, sinó els impediments múltiples i els obstacles invencibles que li impedeixen arribar a ser".

"Medianeras" és una coproducció de Eddie Saeta i Rizoma Films amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, amb el suport d'Ibermedia i l'ICAA.

Sinopsi:
El llargmetratge és una reflexió sobre la soledat a través de l'arquitectura de la ciutat de Buenos Aires. És la història de Mariana, Martín i la ciutat. Tots dos viuen un davant de l'altre, en dos edificis diferents i, tot i que els seus camins s'encreuen al llarg de la pel·lícula (a la piscina, al carrer, a l'autobús, a les botigues del barri...), no es veuen mai. La ciutat els separa i els uneix alhora i la modernitat els para la trampa perfecta per a la comoditat, l'excusa per mantenir els protagonistes tancats, aïllats en els seus espais, immunes... Però, malgrat les dificultats, els protagonistes de "Medianeras" no perden l'esperança, fins que un dia s'obre una finestra sobre la mitgera d'un edifici i els permet que un petit raig de llum il·lumini les seves vides.



Fitxa tècnica:
Director i guionista:
Gustavo Taretto
Intèrprets: Pilar López de Ayala, Javier Drolas, Inés Efrón, Carla Peterson i Adrián Navarro, entre d'altres
Producció: Lluís Miñarro, Hernán Musaluppi, Natacha Cervi i Christoph Friede
Producció delegada TVC: Rosa Bosch
Direcció de fotografia: Leonardo Martínez
Música: Gabriel Chwojnik

Anar al contingut