Fórmula 1

McLaren anuncia que recorrerà la decisió dels jutges de no sancionar BMW i Williams

El títol mundial de Fórmula 1 de Kimi Räikkönen continua en suspens. L'escuderia McLaren ha decidit interposar un recurs contra la decisió de la FIA, que, inicialment, ha decidit no sancionar els equips BMW i Williams per la temperatura del seu carburant. Els comissaris han entès que hi havia prou dubtes sobre la temperatura de la benzina i la temperatura ambient al circuit que els feia impossible emetre una sanció. La decisió de la FIA no ha estat acceptada per McLaren, que hi ha recorregut.

Actualitzat

Ara la Federació Internacional es tornarà a reunir, en una data encara per determinar. Si se sancionen les escuderies BMW i Williams, Lewis Hamilton acabaria la cursa quart, i això li donaria els punts necessaris per ser campió del món.

Pendents d'una possible surrealista decisió final, Fernando Alonso acaba el Mundial en tercera posició, empatat a punts amb Hamilton (109), després que a la cursa no va poder fer res contra la potència dels Ferrari. Räikkönen va guanyar la cursa del Brasil, davant de Felipe Massa. Alonso va acabar tercer, i Hamilton, setè, després de veure's obligat a remuntar des de l'última posició per un problema amb la caixa de canvis del seu McLaren.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut