Piulada del compte oficial de McDonald's
Piulada del compte oficial de McDonald's

McDonald's piula contra Trump i ho atribueix a un error de seguretat

El compte oficial de McDonald's a Twitter ha publicat una piulada ofensiva cap al president dels Estats Units, Donald Trump

RedaccióActualitzat

La multinacional McDonald's ha publicat una piulada al seu compte oficial de Twitter dirigida al president dels Estats Units, Donald Trump.

El missatge, que ha estat esborrat ràpidament per McDonald's, afirmava que Trump era "un fàstic de pseudopresident" i reclamava la tornada de Barack Obama. A més, han afegit que "tenia les mans petites".

L'empresa s'ha excusat per mitjà d'un altre tuit, també publicat al seu perfil oficial: "Twitter ens ha notificat que el nostre compte ha estat vulnerat. Hem esborrat el tuit i assegurat el nostre compte, i en aquests moments estem investigant el que ha passat."

Tot i aquesta justificació, l'empresa no ha confirmat que el seu compte hagi estat "hackejat". Per tant, es podria tractar d'un error per part d'algun dels treballadors que tenen accés al compte o un error en la política de comunicació de la companyia.

La imatge de la piulada ha tardat pocs minuts a circular per la xarxa, i molts usuaris ho han aprofitat per fer broma amb el missatge dirigit al president dels Estats Units.

 

Anar al contingut