Barcelona

Mayol defuig els grans esdeveniments i aposta per l'habitatge i l'atenció social

Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa situa les polítiques socials, com l'habitatge protegit i l'assistència a la gent gran, com a prioritats del seu programa de govern per a l'Ajuntament de Barcelona. L'alcaldable de la coalició, Imma Mayol, es proposa treballar per una ciutat més sostenible que posi l'èmfasi en la qualitat, i no pas en la quantitat. Mayol ha anunciat la construcció de 12.000 habitatges nous de protecció oficial i que s'ampliarà el servei de teleassistència per a la gent de gran, dels 30.000 usuaris actuals fins als 50.000. Mayol també ha parlat de la necessitat d'evitar un creixement basat en els grans esdeveniments.

Actualitzat

La candidata ecosocialista ha explicat que el fet que ICV-EUiA i el PSC hagin coincidit en els seus programes electorals a comprometre's a promoure en aquest mandat 12.000 habitatges de protecció no és una "casualitat", sinó que és fruit de l'acció de l'actual govern municipal, i que aquesta projecció correspon al planejament previst i a la reserva de sòl que hi ha a la ciutat. 

Mayol, que abandera el programa titulat "Barcelona, millor que mai", ha destacat que el programa del seu partit no entra en la carrera de "conquesta de grans esdeveniments" per a la ciutat, i ha posat d'exemple la Copa Amèrica de València.

L'alcadable d'ICV-EUiA ha pronosticat un creixement del suport de la coalició que serà una "sorpresa extraordinària", tot i que no ha volgut plantejar cap xifra. Mayol també ha defensat  que els immigrants puguin votar a les municipals.

Anar al contingut