Fórmula 1

Max Mosley no viatjarà al Gran Premi de Bahrain i denuncia una conspiració contra ell

Max Mosley, president de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA), no anirà al Gran Premi de Bahrain d'aquest cap de setmana, després de l'escàndol arran de la seva participació en una orgia sadonazista amb prostitutes. Fonts de la FIA han confirmat que Mosley no hi assistirà "per raons personals". El passat cap de setmana, es va difondre el vídeo d'una orgia on es veia el màxim responsable de la FIA, de 67 anys, interpretant el paper de cap d'un camp de concentració nazi. Mosley no ha negat la seva participació a l'orgia i ha insistit en la seva intenció de continuar en el seu càrrec.

Actualitzat

"He rebut des de dins de la FIA i des del sector de l'automobilisme expressions de suport i solidaritat", ha apuntat Mosley. El president de la FIA, fill de Sir Oswald Mosley -"membre del partit nazi anglès i amic íntim d'Adolf Hitler", segons el diari "News of the World", ha lamentat també el mal causat a la seva família.

Mosley afirma que, segons li han comentat des de fonts policials, va ser "espiat" durant "unes dues setmanes". A més, afegeix que el fet de treure a la llum pública detalls de la vida privada de les persones és "anticonstitucional" en la majoria dels països i que, en aquest cas concret, la publicació de les fotografies suposa un "atac il·legal" a la seva esfera privada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut