Jhon Córdoba s'ha incorporat puntual a l'entrenament dirigit per Javier Aguirre.
Futbol

Mattioni allarga les seves vacances al Brasil i no es reincorpora als entrenaments de l'Espanyol

Felipe Mattioni no s'ha reincorporat als entrenaments de l'Espanyol avui dilluns com estava previst. El representant de lateral brasiler ha trucat al club demanant allargar l'estada del seu representant al Brasil, i ja s'especula que li estaria buscant una sortida del club blanc-i-blau.

Actualitzat

A la sessió d'avui dilluns havien d'incorporar-se els quatre jugadors que tenien permís per arribar un dia més tard de les seves vacances nadalenques. Héctor Moreno i Jhon Córdoba ho han fet sense problemes, Sidnei ha arribat pràcticament al final de l'entrenament, i Felipe Mattioni no s'ha presentat. El representant del lateral brasiler ha trucat al club demanant allargar l'estada del seu representat al Brasil, i ja s'especula que li estaria buscant una sortida de l'Espanyol.

Per culpa de les lesions Mattioni ha tingut molt poca incidència en el joc de l'equip des de la seva arribada la temporada 2010-11. El seu primer any com a blanc-i-blau es va trencar els lligaments del genoll durant la pretemporada. L'any següent, ja recuperat i a punt per reaparèixer, va patir la mateixa lesió però a l'altre genoll. Després ha anat encadenant una sèrie de problemes musculars. El brasiler només ha jugat set partits de Lliga i un de Copa amb la samarreta de l'Espanyol. Aquest factor, afegit al fet que té una de les fitxes més altes de l'equip, faria que el club no tingués problemes per acceptar la seva marxa.

 

 

 

Anar al contingut