Els accessos de seguretat de l'aeroport del Prat, aquest divendres
Els accessos de seguretat de l'aeroport del Prat, aquest divendres
El Prat de Llobregat

Tornen les cues als accessos de seguretat de l'aeroport del Prat

La primera vaga parcial, de 5.30 a 6.30, ha provocat esperes de fins a 75 minuts als controls de seguretat

RedaccióActualitzat

Les vagues parcials continuen a l'aeroport del Prat. Aquestes vagues s'haurien desconvocat si aquest dijous els treballadors haguessin acceptat la proposta de la Generalitat, però hi van votar en contra. Aquest divendres la primera ha estat entre les 5.30 i les 6.30, i ha tornat a provocar cues considerables que s'han traduït en llargues esperes.

Segons Aena, han estat de 40 minuts a la terminal 1, la T1, i de 30 a la T2, però tant responsables de l'organització de les cues com alguns passatgers afectats han assegurat que l'estona d'espera ha arribat fins als 75 minuts.

Les cues s'han reduït sensiblement després de la franja de vaga, però s'han reproduït al voltant de les 9 i s'han incrementat a mesura que s'acostava la segona franja, de les 10.30 a les 11.30. Llavors el temps d'espera ha tornat a ser de prop d'una hora. Després de la franja s'ha anat normalitzant la situació, i a les dues de la tarda només hi havia uns 10 minuts d'espera als controls.

També n'hi ha hagut dues a la tarda, de 16.30 a 17.30 i de 19.30 a 20.30, amb molta més fluïdesa als controls de seguretat. 

Aquest divendres està previst que s'enlairin 524 avions des de l'aeroport del Prat, en què viatjaran més de 83.000 persones.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut