Matí de llargues cues als accessos a Barcelona

S'han registrat retencions de fins a 9 quilòmetres a la B-23, per accedir a la capital catalana des del Baix Llobregat fins a la Diagonal. Cues també de 9 quilòmetres a la C-58, per entrar des del Vallès. Als Túnels de Vallvidrera també hi ha retencions.

RedaccióActualitzat

Matí complicat per accedir amb cotxe a Barcelona. La pluja fa que les habituals cues per entrar a la capital catalana avui siguin més llargues i hagin començat més d'hora.

Segons han informat fonts del Servei Català de Trànsit a Catalunya Informació els conductors que es desplacen des del Baix Llobregat i volen entrar per la Diagonal troben retencions d'uns 9 quilòmetres sobretot a la B-23 a Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Esplugues.

Els que volen entrar a Barcelona des del Vallès per la C-58 també han de comptar que hi ha retencions en uns nou quilòmetres, concentrades sobretot als termes de Sant Quirze del Vallès, Badia del Vallès i Montcada.

Els Tunels de Vallvidrera també van molt més carregats del que és habitual perquè molts conductors han optat per aquesta via de peatge per entrar a la ciutat.

A tot això també cal afegir que durant una estona s'ha hagut de tallar un carril de la Diagonal perquè un conductor no s'ha trobat bé i ha calgut la intervenció dels serveis d'assistència sanitària.

Anar al contingut