L'empresari Joan Mascaró en una imatge d'arxiu (Foto: Menorca.info)
L'empresari Joan Mascaró en una imatge d'arxiu (Foto: Menorca.info)
Ferreries

Maten l'empresari del calçat Joan Mascaró davant de casa seva a Menorca

L'home ha mort per ferides d'arma blanca en una baralla a prop del domicili familiar a la localitat menorquina de Ferreries. El presumpte agressor, veí de la mateixa localitat, ha estat detingut després de rebre assistència sanitària ja que ha resultat ferit.

RedaccióActualitzat
L'empresari menorquí del sector del calçat Joan Mascaró Florit, de 67 anys, ha estat assassinat amb una arma blanca en ple carrer després d'una baralla. El crim ha estat a poca distància de casa seva, a Ferreries, a Menorca. Segons Catalunya Ràdio, el presumpte agressor, un veí de 52 anys de la mateixa localitat, hauria envestit l'empresari amb un vehicle i després l'hauria apunyalat. Altres fonts apunten, però que l'origen de tot plegat és una discussió de transit.

El presumpte agressor ha acudit a la caserna de la Guàrdia Civil de Mercadal per informar que havia resultat ferit d'arma blanca en una baralla i que hi havia un altre ferit. Quan els agents han arribat al lloc dels fets, han comprovat que l'altre home era Joan Mascaró i que no estava ferit, sinó mort. El presumpte agressor ha estat traslladat a un centre hospitalari, des d'on ha anat detingut a la comissaria. L'enemistat entre l'home i Joan Mascaró feia temps que existia.

L'empresari assassinat, ja jubilat, pertanyia a una família molt coneguda a Ferreries i a tot Menorca. El seu pare i el seu oncle van crear Zapatillas Ferreries, empresa que després va passar a ser Calçats Ferreries. El 1980, els dos es van separar i l'oncle va fundar la coneguda empresa Jaume Mascaró, una de les poques que queden a l'illa amb projecció internacional. Joan Mascaró va continuar vinculat a Calçats Ferreries, d'on va ser director abans que tanqués ara fa set o vuit anys. També va ser president del club de futbol C. D. Ferreries, del qual actualment era president d'honor.







Anar al contingut