Santiago de Compostel·la

Maten el capità d'un mercant italià en una baralla davant la costa de la Corunya

Baralla mortal en un vaixell de càrrega fondejat a Galícia. El capità d'un vaixell mercant amb bandera italiana ha mort després que un membre de la tripulació li ha clavat una ganivetada. Després de l'atac, l'agressor s'ha tancat en una cabina, on ha intentat suïcidar-hi tallant-se el coll i els canells. Els GEO l'han tret de l'embarcació i ara està ingressat en un hospital de la Corunya.

Actualitzat
La baralla mortal ha tingut lloc en una embarcació de càrrega que està fondejada a una milla i mitja de la costa de Finisterre, a la Corunya. Després dels fets, l'agressor ha hagut de ser atès pels metges pels talls que s'ha fet al coll i als canells. L'home, molt nerviós, cridava que volia tornar a Egipte, d'on va sortir el vaixell.

Els fets han tingut lloc de matinada i poc després de les 6.30 de la matinada Salvament Marítim de Finisterre rebia una trucada de la tripulació de l'embarcació. Segons han explicat, cap a les cinc de la matinada, mentre veien un partit de futbol, han sentit un fort soroll. L'agressor, que havia estat de guàrdia, havia entrat a la cabina del capità i l'havia apunyalat. El capità va aconseguir baixar dues cobertes, fins a la cabina del contramestre per demanar auxili, però allà mateix va perdre la vida.

Ganivet clavat al pit


Quan els seus companys han arribat per veure què havia passat només han pogut trobar el cadàver del capità amb un ganivet clavat al pit. La tripulació de l'embarcació, composta per 17 homes de diverses nacionalitats com la italiana, indonèsia, filipina, ucraïnesa i lituana, ha quedat completament consternada pels fets. El cadàver ha quedat a dins del vaixell a l'espera que un jutge italià en dicti l'aixecament, ja que es tracta d'un crim que ha tingut lloc en aigües internacionals i per tant només pot fer aquest procés un jutge de la mateixa nacionalitat que la del vaixell.
Anar al contingut